Po vysokém žebříku za perlou aneb Myšák dnes …

Vážení a milí, dovolujeme si Vás po velmi dlouhém čase pozvat do naší a snad i Vaší cukrárny Myšák. Věříme, že naši novodobí sladcí řemeslníci Vás nezklamou, ať již jste malí, velcí, hubení, tlustí, bohatí či chudí. Pod rukama našich mistrů cukrářů vznikají i mimo klasických a věhlasných myšákovských receptur originály jako: „Mascarpone dort, Karamelový dort Myšák nebo Azték,“ které ochutnaly a ochutnávají osobnosti společenského, kulturního a dokonce i sportovního života.

Stejně jako v letech minulých působíme ve dvou poschodích. Přízemí dominuje velký oválný pult, u kterého dostanete nejenom mnoho druhů prvotřídních smetanových zmrzlin, dortů, ale i kávu či čaj nejvyšší kvality a nebo si vyberete z pestré nabídky nealkoholických nápojů. Do patra se dostanete tak, že buď vystoupáte mramorovým schodištěm, nebo použijete výtah v nákupní pasáži. A ta námaha Vám stojí opravdu za to. Najdete zde za odměnu tu pravou českou cukrárnu.
I jedno neprávem opomíjené patro k pokochání …

Obrovská, sladká, voňavá, plná pokušení je naše vlastní výrobna, ve které vznikají desítky opravdu výtečných dortů vždy z čerstvých a poctivých surovin, jako je například máslo či smetana.

Musíme podotknout, že jsme schopni splnit téměř každičké Vaše přání, ať již jsou to dorty narozeninové, svatební a vůbec anebo i další …
A na závěr: Společně s Vlastou Burianem doufáme, že: „Důvěru v nás kladenou nezklamete.“

Těšíme se na Vás a budeme se snažit udělat vše co je v našich silách, abyste od nás nejenom spokojeně odcházeli, ale i se k nám rádi vraceli.

Váš Myšák

Kontaktní údaje:

telefon: 731 653 813
adresa: Vodičkova 31, Praha 1 – 110 00
e-mail: info@cukrarnamysak.cz
web: http://www.cukrarnamysak.cz/

Související příspěvky:

  1. Cukrárna Café St-Tropez
  2. Erhartova cukrárna
  3. Cukrárna Pierot
  4. Čokoládová cukrárna
  5. Cukrárna U Školy